¿Cómo los académicos españoles se enfrentan con el cambio? respuesta desde una investigación de historias de vida profesionales

Aquest document forma part de la investigació, Els efectes dels canvis socials en el treball y la vida professional dels docents universitaris, parcialment finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació (SEJ2006-01876), on hem explorat els canvis de la legislació, l’organització, els contextos d’investigació i docència etc., durant els darrers trenta anys.

El principal objectiu d’aquest document és aprofundir en la comprensió de l’impacte del canvi econòmic, social, cultural, tecnològic y laboral que s’està experimentant a les universitats espanyoles en la vida i en la identitat professional de les persones docents i investigadores, tenint en compte el context nacional i europeu.

Aquest treball recull part dels resultats obtinguts en el projecte, essent el seu principal objectiu contribuir a la millora del coneixement basat en la investigació sobre el saber professional i l’experiència laboral a les universitats espanyoles, i conseqüentment, afavorir la comprensió sobre com els acadèmics estan encarant els actuals canvis.

digital4

Autors

Fernando Hernández

Juana Mª Sancho

Alejandra Montané Lopez

Aida Sánchez de Serdio

Descarregar