Experiencias comunes de mujeres investigadoras: Alternativas, agencias y creatividades

Simposi

Barcelona
11 de maig de 2023

Carla Fardella Cisternas

Màster i Doctora Cum Laude en Psicologia Social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre el 2008 i el 2015 va ser professora assistent a l’escola de Psicologia de la Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso i des de l’any 2016 investigadora titular de la facultat d’educació i ciències socials de la Universidad Andrés Bello. Des del 2008 ha treballat en el camp dels estudis socials del treball, l’educació superior i la transformació dels models productius.

Fardella ha publicat desenes d’articles en revistes nacionals i internacionals sobre la transformació de l’Estat i el seu impacte en docents i treballadors del coneixement: docents, acadèmics i investigadors. També participa en diferents projectes de recerca individual i associativa, com ara Centro Núcleo Milenio Autoridad y Asimetrías de Poder (NCS17_007) i Programa de Investigación Asociativa (PIA) SOC180039. Mitjançant assessories i participació en diferents taules tècniques, ha buscat transferir el seu treball al disseny de polítiques públiques en educació superior, el desenvolupament de plans per a les trajectòries científiques i la promoció de l’equitat de gènere a l’educació i la ciència, tant a nivell regional com a nivell nacional amb el Ministeri de Ciència, Tecnologia, Coneixement i Innovació de Xile.

Programa

DIJOUS 11 DE MAIG
15.30 Presentació

Dr. Pablo Rivera-Vargas
Membre d’Esbrina, professor del Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Facultat d’Educació, Universitat de Barcelona, .

15.45 Conferència

Experiencias comunes de mujeres investigadoras: Alternativas, agencias y creatividades

Carla Fardella
Doctora en Psicologia Social i Investigadora de la Universidad Andrés Bello

17.00 Diàleg i tancament

Inscripció

Podeu inscriure-us omplint el següent formulari o en aquest enllaç: https://forms.gle/EwRXpWbfaXgiGbPy8

 


11 de maig de 2023 a les 15.30h
Universitat de Barcelona

Campus Mundet

Saló de graus de la tercera planta.
Edifici Midgia 1. Facultat d’Educació.

Passeig de la Vall d’Hebron 171
Barcelona, CP 08035

Organitza