Videojuegos & Educación

Cicle de tallers

El cicle “Videojocs i Educació” és una iniciativa realitzada en col·laboració entre els organitzacions socials Faro Digital i Fundav (Fundació Argentina de Videojocs) i el grup de recerca Esbrina (Universitat de Barcelona).

Divendres 5 de febrer — “Videojocs, cultura, desenvolupament i disciplines”

Alejandro Iparraguirre

Dissertació interactiva de construcció col·lectiva del saber a través de trivies sobre les diferents disciplines de desenvolupament de videojocs i les diferents etapes de creació, producció i polit d’un videojoc. Des de la moderació de l’orador es proposa dinamitzar diferents experiències amb l’objectiu d’aconseguir un acostament al videojoc en el seu desenvolupament, i així analitzar, comprendre i criticar aquest fenomen de consum mundial.

Us podeu inscriure en aquest enllaç

Divendres 12 de febrer — “Ús saludable i responsable dels videojocs”

Germán Beneditto

Dissertació interactiva de construcció col·lectiva del saber a través de trivies sobre les diferents modalitats de monetització, subscripció, recomanacions d’ús i codis de qualificació de videojocs. Des de la moderació de l’orador es proposa dinamitzar diferents experiències amb l’objectiu d’aconseguir un acostament al videojoc en el seu ús responsable i saludable, i així analitzar, comprendre i criticar aquest fenomen de consum mundial.

Us podeu inscriure en aquest enllaç

Divendres 19 de febrer — “Videojocs en espais d’aprenentatge”

Bernardo Mallaina

Dissertació interactiva de construcció col·lectiva del saber a través de trivies sobre les diferents formes d’incorporació de jocs i videojocs en aules d’educació formal i informal amb teories i conceptes de la pedagogia tradicional i actual. Des de la moderació de l’orador es proposa dinamitzar diferents experiències amb l’objectiu d’aconseguir un acostament al videojoc en la seva aplicació pedagògica i així analitzar, comprendre i criticar aquest fenomen de consum mundial.

Us podeu inscriure en aquest enllaç

Preu

Activitat gratuïta

Dates

5, 12 i 19 de febrer de 2021

Hora

De les 19h a les 20.15h

Lloc

Activitat online (Zoom)

Organitzat per