Experiencias comunes de mujeres investigadoras: Alternativas, agencias y creatividades

Seminari / 11 de maig, 2023

Carla Fardella Cisternas

Màster i Doctora Cum Laude en Psicologia Social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre el 2008 i el 2015 va ser professora assistent a l’escola de Psicologia de la Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso i des de l’any 2016 investigadora titular de la facultat d’educació i ciències socials de la Universidad Andrés Bello. Des del 2008 ha treballat en el camp dels estudis socials del treball, l’educació superior i la transformació dels models productius.

Fardella ha publicat desenes d’articles en revistes nacionals i internacionals sobre la transformació de l’Estat i el seu impacte en docents i treballadors del coneixement: docents, acadèmics i investigadors. També participa en diferents projectes de recerca individual i associativa, com ara Centro Núcleo Milenio Autoridad y Asimetrías de Poder (NCS17_007) i Programa de Investigación Asociativa (PIA) SOC180039. Mitjançant assessories i participació en diferents taules tècniques, ha buscat transferir el seu treball al disseny de polítiques públiques en educació superior, el desenvolupament de plans per a les trajectòries científiques i la promoció de l’equitat de gènere a l’educació i la ciència, tant a nivell regional com a nivell nacional amb el Ministeri de Ciència, Tecnologia, Coneixement i Innovació de Xile.

Programa

Dijous 11 de maig de 2023

15.30h

Presentació

Dr. Pablo Rivera-Vargas
Membre d’Esbrina, professor del Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Facultat d’Educació, Universitat de Barcelona

15.45h

Experiencias comunes de mujeres investigadoras: Alternativas, agencias y creatividades

Conferència

Carla Fardella
Doctora en Psicologia Social i Investigadora de la Universidad Andrés Bello

17.00h

Diàleg i tancament

Data

11 de maig de 2023, 15.30h

Lloc

Saló de graus de la tercera planta.
Edifici Midgia 1. Facultat d’Educació.

Universitat de Barcelona
Campus Mundet
Passeig de la Vall d’Hebron 171
Barcelona, CP 08035

Organitza